Wäsby Kendoförening
Wäsby Kendoförenings informationskanal

Ny dojo fr.o.m. måndag!

Posted by Fredrik Bergström
On September 10th, 2011 at 15:09

Permalink | Trackback | Links In |

No Comments |
Posted in Allmänt, Nyheter, Träningsrelaterat, Wäsby Kendo

Efter torsdagens (prov)träning i nya lokalen så kan vi slå på stora trumman! Från och med måndag den 12/9 så tränar vi i Väsby Kamsportscenter! Själva träningslokalen är stor även om vi inte kommer att utnyttja hela ytan under våra träningar. Golvet är ett fint och behagligt parkettgolv och vi har även en spegelvägg.

Det ska bli fantastiskt roligt och vi hoppas att vi i och med lokalbytet även kan synas lite bättre. Till att börja med så kommer vi att få använda huvudentrén, men när man fått till kodlåset vid den lilla entrén vid ishallen så kommer vi att gå in den vägen. I omklädningsrummen finns förutom (varma) duschar och bänkar även en bastu som vi hoppas kommer att utnyttjas efter varje träningspass. Det ska även finnas ett gym i anslutning till lokalen, men det är inte riktigt klart hur vi kommer att få utnyttja det.

Träningstiderna blir som sommarträningen vilket alltså är följande,
Måndag: 19.00-20.30 (avancerade + nybörjare)
Torsdag: 19.00-20.30 (avancerade)
Lördag: 10.00-12.00 (avancerade + nybörjare)

Lite lättare att hinna i tid på måndagar och man kommer hem tidigare på torsdagar, vilket vi hoppas kommer att locka fler till träningarna.

Välkomna!

Comments are closed.