Wäsby Kendoförening
Wäsby Kendoförenings informationskanal

Nationellt läger i Uppsala 14-16 november

Posted by Fredrik Bergström
On October 14th, 2008 at 19:10

Permalink | Trackback | Links In |

No Comments |
Posted in Allmänt, Läger

Svenska Budo- och kampsportsförbundets Kendosektion i samarbete med Uppsala Kendoklubb inbjuder till nationellt träningsläger i kendo. Träningslägret vänder sig till alla med rustningsvana och har som målsättning att kunna erbjuda kendoutövare på alla nivåer meningsfull och utvecklande träning. Höstens läger riktar in sig kring temat: Grundträning för tränare och kendoka och kommer att ledas av Bob Harris 5 dan.

Plats:
Fyrishov Uppsala
Datum:
Fredagen den 14/11 Рșndagen 16/11, 2008
Tränare:
Bob Harris (5 dan) Mats Wahlqvist (Renshi 7 dan), Björn Gustavsson (6 dan )
Boende/mat:
Boende erbjuds Uppsalakendoklubbs lokaler på gång avstånd från Fyrishov. Här finns ett litet pentry och tatamimattor att sova på (Budohuset, Svartbäcksgatan 86). Mat serveras i Fyrishovs restaurang. Ange allergier och särskilda önskemål beträffande mat i anmälan.
Kostnad:
600 kronor. Mat och boende ingår i lägeravgiften. Inga rabatter ges om man inte utnyttjar mat eller boende eller inte kan närvara vid alla pass. Vi kan tyvärr inte återbetala outnyttjade lägeravgifter.

Läs den officiella inbjudan här!

Anmälan sker klubbvis och vi återkommer med hur vi ta upp anmälningar samt betalning på träning eller här på hemsidan! Sista anmälningsdag 24 okt(?).

Comments are closed.